Интернет радио Леле Мале - Правила за поздрави в ефир
Поздрави в ефир

Правила за поръчване на поздрави в ефирните ни предавания

Спазвайки правилата, който са задължителни за всички с изключение на предаване, което има частен характер ( Частно парти ) имате възможност да поръчате вашите поздрави.

Поздравите в ефир се осъществяват чрез програмната ни схема която можете да прегледате от линка Виж програмната схема в края на тази статия.
По време на ефирно предаване всички слушатели и потребители на сайта имат право да изпратят безплатен поздрав чрез безплатен SMS през Viber ,WatsApp, Messenger , Skype.
Всички слушатели и потребители са длъжни да спазват 3 основни правила

 • 1. След като изпратите вашият поздрав (конкретна песен придружен с пожеланията към нея) търпеливо изчакайте водещите да го прочетат в ефир без да досаждате и да пишете отново кога ще чуете поздрава си (всичко се случва до 10 минути според заявките на потребители поръчали поздрав преди вас)

 • 2. Забранява се изпращането на съобщения едновреммено през няколко приложения
  Viber, WastApp, Messenger , Skype- ако не спазите това правило рускувате да водещите да не прочетат вашият поздрав тъй като това се смята за спам

 • 3. Абсулютно се забранява опита за рекламна дейност под каквато и да е форма, на заведения, фирми, услуги без предварителна уговорка със собственика на Интернет радио Леле Мале а именно Dj-Koko
  Всеки опит за реклама ще бъде счетен за некоректно отношение към марката Леле Мале ®

  Програмна схема на радиото по дни и часове, предавания, жанрове, и друго което е свързано с ефирните блокове на живо, който излъчва Интернет радио Леле Мале

  Виж програмната схема

Условия за реклама дейност в ефира на радиото


Екипа ни е с отворени сърца за всеки желаещ да рекламира своят бизнес, ние ще ви изготвим най-добрата аудио реклама свързана с вашият продукт или марка която желаете да рекламирате при нас.
Ще ви предложим също така пакет от най ниски цени за излъчване на аудио реклама в нашият ефир.
Фирмите, който ни се довериха и са наши официални партньори

 
 • КИРОВ КЛИМА ЕООД - Гр Ловеч

 
 • Пицария Акварел - Гр Варна

Полезни връзки

Ако искате да бъдете информирани за всичко свързано с Интернет радио Леле Мале , последвайте нашата фейсбук страница ,където публикуваме информация за ефирните ни предавания или излъчваме на живо чрез видео поток.

Последвайте ни в Facebook
https://www.facebook.com/radiolelemale/

Повечето от нашите потребители знаят че , Интернет радио Леле мале има собствен канал в социалната мрежа за видео споделяне You Tube , в него ще намерите видео клипове свързани с нашето радио и презентации относно бъдещи проекти на екипа.

YouTube
https://www.youtube.com/channel/UC65_9xZwBIcZY27gmIHZFnQ

Марката Леле Мале ®

Правила и злоупотреби

Интернет радио Леле Мале ви пожелава приятно сърфиране в портала, при забелязване на проблем , моля уведомете незабавно администратора на сайта !!!
Всякъкви злоупотреби са забранени според нашите правила, и не подлежат на компромиси..

 

За връзка с екипа на радиото Тел: +359899842121

Локация на радиото:
АДРЕС: ВАРНА-БЪЛГАРИЯ
9000 Бул.Владислав Варненчик 198
E-mail: [email protected]
Виж местоположението Безплатен SMS чрез Viber