Преслава с рекорден брой продажби на най новият си албум- Да гори в любов.

Преслава бележи нечувани продажби – пише в клюкарският сайт. „ kliuki.ws”  Въпреки тенденциите в бранша да не се издават албуми или да се правят такива с вече известни хитове, добричлийката пусна „Да гори в любов“ с 5 чисто нови песни и вече държи рекорд по поръчки – отбелязва изданието.

Албумът е най-продаван, което учудва и издателите й от „Пайнер“ предвид обичайния спад от купуването на дискове във време, в което всеки тегли песни от интернет. Това е и причината в бранша да се издават албуми едва ли не само за престиж. С тях изпълнители по-скоро приключват даден период в кариерата си, включват вече доказани хитове, което прави дисковете търсени по-скоро от колекционери.

С решението да включи 5 нови песни в „Да гори в любов“, които не са представяне преди това Преслава възстанови старата практика на издаване на албуми. Хитовата певица не направи промоция, както бе традицията в бранша преди, а представи хитовете си с видеоклипове. Хитрият ход на Преслава дава резултати и албумът й е най-продаван. Наложило се дори да бъде пуснат втори тираж, при това броени дни след появата му на пазара.
„Да гори в любов“ е седмия студиен албум на Преслава. Над 30 000 са видели парчето за един час в официалния сайт на „Планета“ и в „Youtube“.

Вашият коментар

RCAST.NET

Купи нашето Андройд приложение с отсъпка от 60 %

X